Custom motoren, fabricage en afwerking

Naast de VonDordt webshop voor onderdelen voor Harley, (ver)bouw ik ook custom motoren onder de naam Lucky Nuts Custom Motorcycles. Bij Lucky Nuts gaat het vooral om het bouwen van volledig custom motoren. Daarnaast doe ik ook fabricagewerk zoals het maken van specifieke onderdelen, en kunnen klanten ook bij mij terecht voor het afbouwen/afwerken van hun project.

Custom made motoren

Wil je geen standaard motor rijden, of ben je op zoek naar een prachtige show motor. Dan ben je bij Lucky Nuts aan het juiste adres. Ik kan voor jou de custom motor bouwen waar jij van droomt. Dit kan variëren van een volledig van de grond af gebouwde motor met een eigenbouw kenteken, maar ook een bestaande motor die helemaal verbouwd wordt.

Fabricagewerk

Wil je een ander stuur, uitlaat, accubak etc, en wil je deze op maat laten maken. Bij mij kun je terecht voor divers fabricagewerk.

Afbouwen/afwerking

Ben je een project begonnen en heb je het door omstandigheden niet af kunnen maken, of loop je tegen zaken aan die je niet zelf kunt oplossen. Je kunt je project door mij laten afmaken of ik help je over dat dode punt heen zodat je zelf daarna weer verder kunt.

Kwaliteit en design

Het bouwen van motoren is een passie van me, meer nog dan het rijden zelf. Het maken van onderdelen uit niets en het creëren van unieke motoren geeft enorm veel voldoening. Daarom maak ik ieder onderdeel het liefst niet alleen functioneel, maar ook met een gevoel voor design en vormgeving.

Elk onderdeel wordt zorgvuldig gemaakt met een hoge mate van kwaliteit. De klant moet er vanuit kunnen gaan dat hij/zij veilige kilometers kan maken zonder dat er iets kapot gaat door een fabricagefout.

Kosten

Het is onmogelijk om aan te geven wat het kost om een motor te laten bouwen. Iedere opdracht is weer anders. Moet er veel worden gefabriceerd, worden er veel standaard onderdelen gebruikt, hoe ver gaan de wensen van de klant etc etc.

Ik werk met een uurloon. Ik heb geen duur pand met showroom, ik heb alleen maar een werkplaats, waardoor mijn kosten laag zijn en ik ook geen hoog bedrag per uur hoef te rekenen.

Als je meer informatie wilt, kun je altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.