Retouren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is de aankoop onverhoopt toch niet zoals verwacht of wilt u toch liever een ander product, of gewoon uw geld terug? Geen probleem!

Bij Von Dordt heeft u 14 dagen wettelijke bedenktijd en kunt u zonder gedoe altijd ruilen of uw geld terugkrijgen. Dit geldt mits de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking terugkomen. Let op, u mag het product slechts hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou kunnen doen.

Er zijn echter wel uitzonderingen, producten die speciaal voor u zijn besteld zijn, of op maat worden gemaakt, kunnen wij niet zomaar terugnemen.

 

Wilt u iets retourneren, dan dient u aan een aantal wettelijke voorwaarden te voldoen:

  1. U dient binnen de bedenktermijn van 14 dagen (door middel van het herroepingsformulier) aan te geven dat u een product(en) wilt retourneren, en u dient de betreffende producten voor afloop van de bedenktermijn retour te zenden.
  2. U moet gebruik maken van het Europese model formulier voor herroeping. U kunt het formulier hier openen en uitprinten. U kunt het formulier aanpassen of het formulier gebruiken als voorbeeld. Formulier voor herroeping
  3. Verpak de te retourneren producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking in een stevige verzenddoos. Vergeet hierbij niet het retourformulier bij te voegen!
  4. Stuur uw retour op naar het adres op het retourformulier. Wij adviseren dit aangetekend te doen aangezien wij niet garant kunnen staan voor de post vervoerder!
  5. De retourkosten zijn voor eigen rekening mits anders overeengekomen! (Defect of verkeerde levering)

 

Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen wij ook een foutje maken, of is het geleverde product defect.

Mocht u een verkeerd of defect product hebben ontvangen, dan kunt u het beste een mail sturen naar: info@vondordt.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de fout recht te zetten, zonder extra kosten voor u! Vermeld in de mail wel het factuur of ordernummer, en geef in het kort een omschrijving van het probleem. Stuur indien mogelijk een foto van het verkeerde of defecte product mee.

 

Producten die ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking terugkomen worden voor 100% vergoed. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij slechts 75% van het aankoopbedrag crediteren.

 

Indien u een elektronisch product wilt retourneren wegens een defect vragen wij u eerst contact op te nemen met onze shop. Het product kan namelijk niet werken door het verkeerd aansluiten of hierdoor defect zijn gegaan. Wij zullen kijken of hier dan een passende oplossing voor is. Mocht het product defect geleverd zijn mag deze uiteraard geretourneerd worden.

 

De volledige algemene voorwaarden kunt u hier vinden, tevens kunt u hier de voorwaarden ook downloaden: Algemene voorwaarden